Enter your keyword

Microstep, de allerleukste steppen in het Speelpakhuis

Microstep, de allerleukste steppen in het Speelpakhuis

Microstep, de allerleukste steppen in het Speelpakhuis

We verkopen de steppen van Microstep al meer dan 10 jaar in Hilversum. En daar zijn we ontzettend blij mee én trots op! In de afgelopen jaren is de collectie flink uitgebreid met verschillende modellen en kleuren. In de winkel verkopen we de Mini, de Maxi, de Sprite én natuurlijk ook de geweldige accessoires

Steppen is gezond

We koersen zelf soms ook lekker over het plein met de step van onze kinderen… Want wat is steppen toch leuk om te doen.. Je gebruikt al je spiergroepen (dat weten we uit ervaring) en door het speciale sturen van de step leer je ook goed balanceren!

Maxi

De Maxi van Microstep is gemaakt voor kinderen van 5 tot ongeveer 12 jaar. Met het unieke leun- en stuurmechanisme vlieg je door de straten! Deze step is groter en iets zwaarder dan zijn kleinere broertje, de Microstep mini. De Maxi Microstep is in heel veel mooie kleuren te koop! Is jouw kleur niet op voorraad? We bestellen ‘m graag!

Mini

Klein maar fijn! Deze 3-wielstep is de beste voor peuters en kleurters. De step is stabiel en daarom stuurt ie ook heel erg goed voor kleine kinderen. De step is voor kinderen van 2 tot 6 jaar. En door streeploze wielen is ie ook geschikt voor binnen.

Staat jouw kleur niet in ons rek? Geen probleem, we bestellen m graag voor je!