Enter your keyword

Zwart wit of toch lekker kleurig?

Zwart wit of toch lekker kleurig?

Zwart wit of toch lekker kleurig?

In het eerste kwartaal van het jaar is het beurzen tijd! In deze superleuke periode van het jaar gaan we op zoek naar de allerleukste nieuwigheden. Zodat we straks allemaal nieuwe dingen in ons pakhuis hebben.

Wat ons al een tijdje opvalt is de zwart wit trend in de baby-en kinderkamer. Op instagram tref je de mooiste gestylde kinderkamer inclusief wit lampje aan. Met zwarte wiebers op de muur,  en vooruit een wit wolkenmobiel aan het plafond.

Elke keer vragen we ons of kinderen dit nou wel zo leuk vinden. Is het niet zo dat ze liever in een gillende groene kinderkamer zijn? Of met reuze rode kinderkamer gelukkiger zijn? Of zich graag verstoppen in een kamer met flink veel rotzooi? Zodat ouders ook nog eens lekker boos kunnen worden?

We weten’t niet. En dat hoeft natuurlijk ook niet. We hebben voor alle baby-en kinderkamers iets.  Zwart met wit, of lekker kleurig zodat je je eigen trend kunt maken.

En ach, wat maakt het toch uit! Zwart met wit of alle kleuren van de regenboog. Het belangrijkste is dat er lekker veel met het speelgoed gespeeld wordt. Kinderen blij, wij blij toch?!