Enter your keyword

Hubelino Knikkerbaan

Hubelino combineert lekker bouwen met een gave knikkerbaan. De basiselementen van een Hubelino knikkerbaan zijn een grondplaat, bouwstenen en knikkers. Bouwstenen zijn onmisbaar voor de hoogte van je knikkerbaan. Het fijne is dat de Hubelino-blokken identiek zijn aan de bekende Duplo-blokken met de noppen. Heb je daarvan nog een bak vol thuis staan, dan hoef je die niet meer aan te schaffen. De baan staat bovendien lekker stevig door de noppenconstructie. De knikkerbaan is geschikt voor knikkers met een diameter van 25mm (bonken) en kleiner. Standaard zit bij elke doos Hubelino een setje kunststof bonken.

Met de Hubelino basis- en speciale baandelen zoals bochten en trechters maak je coole knikkerbanen. Er zijn verschillende basis-, aanvul- en uitbreidingssets verkrijgbaar. De kleurrijke baandelen en bouwblokken zijn licht, kunnen tegen een stootje en zijn gemaakt van niet-giftig kunststof. De blokken zijn – net als Duplo – wasbaar op een temperatuur van 40 graden.

De Hubelino Knikkerbaan is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar en stimuleert niet alleen de creativiteit maar laat de bouwers ook spelenderwijs kennismaken met dieptezicht, snelheid, evenwicht en zwaartekracht.

Basissets

Accessoires