Enter your keyword

Schrijf een kaartje!

Schrijf een kaartje!

Schrijf een kaartje!

Niets leuker dan een kaart op de deurmat! En zeker in deze ingewikkelde tijden waarin kinderfeestjes niet doorgaan, kraamvisite raamvisite wordt en bijvoorbeeld een zieke vriendin beterschap wilt wensen! Het was onlangs ook even in het nieuws dat we met zijn allen kaarten aan het schrijven zijn.

 

https://www.rtlnieuws.nl/economie/bedrijven/artikel/5079481/kaart-sturen-corona-wenskaarten-greetz-post-hallmark

 

In het Speelpakhuis hebben we verschillende soorten kaarten. Ze zijn allemaal ontzettend leuk en ik kan er uren over volschrijven, daarom hierbij mijn favorieten!

 

Frits

De ongelofelijk leuke én eigenwijze teckel van Mevrouw Emmer stal direct mijn hart. Een paar maanden geleden zag ik Frits voor het eerst tijdens een inkoopbeurs. Tijdens het bestellen van de kaarten wist ik niet hoeveel er verkocht zouden worden! Voor elke gelegenheid komt Frits van pas. Van geboortes tot verjaardagen én van zwangerschap tot ‘het komt goed’, Frits heeft ’t allemaal!

Wil je meer weten over de ontwerpster Marieke? Kijk gerust even op haar instagrampagina https://www.instagram.com/mevrouwemmer/

 

Klein liefs

De naam van de kaartjes zegt eigenlijk al genoeg. Lieve kaarten met mooie en eenvoudige tekeningen van de Amerfoortse Alijt. Toen ik de kaarten voor het eerst zag verscheen er een glimlach op mijn gezicht. En wanneer ik de kaartenmolens weer aanvul, dat gebeurt best vaak, word ik weer helemaal blij!

Wil je iets meer weten over Alijt? Je kunt even lekker snuffelen op haar instagrampagina

https://www.instagram.com/alijtemmens/

 

Kinderboeken

In de collectie hebben natuurlijk ook de kaarten van de Nederlandse kinderboeken! Met Pluk, Jip & Janneke, Nijntje, Kikker, Dikkie Dik is er altijd wel geschikt kaartje te vinden.

 

Bestel je in deze tijd iets in de webwinkel? Dan doen we er een handgeschreven kaartje bij! Gratis en voor niks.. en omdat we het zo leuk vinden om te doen….