Enter your keyword

We love Lego!

We love Lego!

We love Lego!

Jep! We vallen maar meteen met de deur in huis…. We verkopen na vier jaar eindelijk Lego in het Speelpakhuis. En daar zijn wij hartstikke blij mee. In de afgelopen tijd hebben we gewikt en gewogen, ons laten informeren door klanten en collega ondernemers. Want er waren voor- en tegens voor Lego in het Speelpakhuis.

Maar we zijn ondernemers of we zijn het niet! Op een vroege dinsdagochtend aan de koffie hebben we de knoop doorgehakt. Yes, laten we het doen! We want Lego! En drie dagen later waren de eerste doosjes verkocht!

Voor deze blog zijn we ook in de achtergrond van Lego gedoken.  Wist je dat in 1916 de Deen Ole Kirk Christiansen de eerste “bouwstenen” voor Lego heeft neergelegd. In hout, het bekende kunstof kwam in de jaren eind jaren veertig van de vorige eeuw. En dat Lego in het Latijn “ik leer” of “ik zet in elkaar” betekent… Hoe leuk is dat!

Lego heeft een enorm uitgebreid assortiment, te veel voor het Speelpakhuis. Daarom hebben we een duidelijke keuze gemaakt. In het Speelpakhuis kun je setjes kopen voor kinderpartijtjes (rond de € 10,00) en een set erboven. En we zorgen dat de nieuwste items op de plank staat. Ook hebben we Lego Friends op voorraad. Is er niet wat je zoekt? We gaan met liefde voor je kijken of we ‘t kunnen regelen!

Kortom, WE LOVE LEGO!

PSSSt… niet doorvertellen hoor…. de mannen thuis vonden onze winkel al leuk, maar nu met Lego in het assortiment kan het helemaal niet meer stuk!