Met de Trybike naar buiten!

Met de Trybike naar buiten!

Het wordt dit weekend heerlijk weer! Na een fijne week vol met sneeuw en schaatsplezier kunnen we dit weekend misschien wel met korte mouwen naar buiten! En misschien maakt jouw zoon of dochter wel een eerste ritje op de fiets

Trybike

Vanaf het eerste moment is deze loopfiets in ons vaste assortiment. Ze zijn leuk, van goede kwaliteit en lekker lang te gebruiken! De fiets kun je aanschaffen voor je kindje wanneer deze een jaar of anderhalf is. Dan is de trybike een supercoole driewieler. De driewieler kun je ombouwen tot een tweewieler wanneer je kindje rond de tweeenhalf of drie jaar is.

Leverancier

Onze leverancier zijn Pim en Alex, twee grote fietsfanaten! Zij hebben in de afgelopen tijd de Trybike ontwikkeld, met de kennis en enthousiasme waar je u tegen zegt. En als ik het goed begrijp, hadden ze de Trybike ook graag zelf als kind willen hebben. En ja, dat snap ik wel!

Kleine draaicirkel

Voor kinderen is bij het leren fietsen een kleine draaicirkel belangrijk. Is de draaicirkel te groot? Dan tillen kinderen vaak de fiets op. Bij de trybike hoeft dit niet!

 

Wil je meer over de Trybike weten? Bel ons of kijk op de site van Trybike!

Categorieën:

Reacties

Leuk als je een reactie achterlaat!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *