We love Makii!

We love Makii!

We love Makii!

Soms zegt een titel direct alles! Alweer enkele jaren geleden kwam ik de ontwerpers van Makii tegen op een beurs. Twee ontzettende aardige en creatieve ontwerpers met een ongelofelijke hoeveelheid enthousiasme. Kortom, dat pastte wel bij het Speelpakhuis!

In deze rare tijd, waar de avondklok voor de deur staat, denk ik best vaak terug aan onze wintervakanties in Zweden. En nu vraag je misschien af, waarom nu? Omdat we tijdens deze “donkere” winters lange avonden binnen zijn geweest. En we van alles als familie samen deden.

De kleurplaat van Makii was favoriet! Ik weet dat ik vlak voor vertrek deze nog snel (samen met de geweldige stiften van Djeco) in mijn tas stopte. Niet wetende dat ik een paar dagen later drie kinderen en een echtgenoot al kleurend tegenkwam. En het als muziek in mijn oren klonk toen mijn jongste vroeg “mam, mam, mam, kom je snel even kleuren?”

Op dit moment wens ik jullie allemaal de woorden van jongste toe. Want samen kleuren is een van de leukste dingen die je kunt doen! Ook al is het een tijd waar alles anders is!

 

 

Categorieën:

Reacties

Leuk als je een reactie achterlaat!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *